TUNAP GROUP
Zemlja
Jezik
Choose a language

Kemija koja pokreće.

TUNAP oduševljava inovativnim razvojem i sustavnim rješenjima na području kemije. Kao tehnološki tržišni lider na području mobilnosti, industrije, veleprodaje & maloprodaje i zdravlja & njege TUNAP omogućuje razvoj, proizvodnju i distribuciju iz prve ruke.

Uz inovacije i pouzdanost proizvoda iz vlastitog razvoja i proizvodnje, kao i raširenu međunarodnu organiziranu izravnu prodaju TUNAP je uspješan i nezamijenjiv partner u industriji. Preko 30.000 klijenata koriste TUNAP proizvode i sustave.

TUNAP je zastupljen sa vlastitim podružnicama na inozemnom tržištu Europe, Amerike i Azije u 19.zemlji – u međuvremenu s preko 860 zaposlenih.

Kao uspješna obiteljska tvrtka srednje klase s visokim udjelom vlastitog kapitala TUNAP bilježi kontinuirani nadprosječni gospodarski rast. Prodaja u prošloj godini iznosila je 260 milijuna eura.


U 2011. godini TUNAP-u je dodijeljena nagrada i posebno priznanje za izvanredne poduzetničke aktivnosti i poseban doprinos gospodarstvu u Wolfratshausenu.

Imagefilm Link: Youtube

TRŽIŠNO POZICIONIRANJE

TUNAP je jedan od najvećih europskih proizvođača aerosola i vodeći inovator u brojnim područjima. Osobito za primjenu proizvoda u autoservisima, TUNAP se nametnuo kao vođa inovacija već desetljećima.

TUNAP je u industriji još od 70-ih godina pouzdan i siguran partner na području masti, ulja i paste. S proizvodima za primjenu u automehaničarskim radionicama TUNAP već desetljećima igra vodeću ulogu, a k tomu je i lider tehnologije kemijsko-tehničkih sustava za čišćenje sustava pogonskog goriva.

2006. godine TUNAP je predstavio prvi sigurnosni čistač TUN Solve® koji je razvijen u suradnji sa mjerodavnim stručnim institucijama za sigurnost i TÜV Süd. Sa svojim patentiranim sustavom Contra Sept® za čišćenje klima uređaja, TUNAP prvenstveno nudi rješenje, koje u jednom radnom procesu može sveobuhvatno očistiti sve otvore na klimatizacijskom uređaju – preporučeno od strane njemačkog udruženja alergičara i astmatičara.

 

ASORTIMAN I USLUGE

Bilo da je riječ o čišćenju, njezi, zaštiti, lijepljenju ili podmazivanju: od djelotvornih koncentrata do gotovih aerosola od TUNAP-a će te dobiti kompletan sustav za održavanje. Uvijek s ciljem pružanja prilagođene usluge i isporukom kemijsko-tehničkih odnosno kozmetičkih proizvoda vrhunske kvalitete.

Od poslovnog savjetovanja, preko tehničke obuke proizvoda do odgovornog ophođenja

s kemikalijama, TUNAP nudi kompletan program konzultacija.
Sigurnost, ekološka prihvatljivost, ekonomičnost i usmjerenost na kupca i njegove potrebe prioritetni su ciljevi TUNAP grupacije.