TUNAP Automotive
Zemlja
Jezik
Choose a language

TUNAP program za karoseriju: rješenja, koja će držati.

Od ugradnje autostakla, popravka vjetrobranskog stakla, pa sve do stručne zaštite donjeg postroja vozila, TUNAP nudi istančan profesionalni program za stručnjake za karoseriju. 

  • učinkovito
  • ekonomično
  • opsežna dodatna oprema

Lijepljenje

Ljepilasu danas neizbježan dio u modernoj proizvodnji automobila, kao i za primjenu pri održavanju i popravku karoserija. Izvedba modernih karoserija visoke čvrstoće omogućena je tek kroz suvremenu tehnologiju, kao što je nova generacija ljepila. S materijalima iz TUNAP-ovog programa za karoseriju u svakom pogledu ste na sigurnoj strani.

Brtvljenje

Metalni spojevi trebaju biti zatvoreni kako bi se postigla udobnost i zaštita od korozije, te spriječio kontakt korozije kod različitih materijala. S modernim TUNAP brtvilima na MS®-bazi dobivate izuzetna svojstva za obradu s mogućnošću optimiranog zavarivanja i ponovnog premazivanja.

Zaštita

Samo najsuvremenije kemikalije za zaštitu od korozije mogu pružiti pouzdano dugoročno jamstvo protiv prohrđavanja. TUNAP proizvodi se odlikuju visokom elastičnošću, visokom abrazijom i svojstvima puzanja.

Primjeri asortimana:

TUNSEAL 2062
Set za reparaturu izravnog ostakljivanja

TUNSEAL 2040
Set za reparaturu izravnog ostakljivanja

TUNAP 359
TUN Sil brtvilo

TUNSTAT 3020
Brtvljenje šavova mogućnost raspršivanja

TUNTEX 1020
Zaštita donjeg postroja vozila

TUNTEX 1070
Zaštita od korozije