TUNAP Automotive
Zemlja
Jezik
Choose a language

TUNAP rashladni sustav: visoko učinkovit i ekonomičan.

Korištenjem TUNAP programa za rashladni sustav održavate funkcionalnost sustava, štitite motor od pregrijavanja, te učinkovitim i ekonomskim čišćenjem pridonosite zaštiti i očuvanju vrijednosti vozila.

Tijekom godina TUNAP-ov se sustav dokazao kroz tisuće osobnih i gospodarskih vozila.

 • Brtvljenje hladnjaka
  Smjesta zatvara curenja u rashladnom krugu, održavajući tako pravilan rad. Za trajno brtvljenje pukotina i propuštanja. Spriječava znojenje brtve i gubitak rashladne tekućine.

 • Čišćenje hladnjaka
  Specijalni čistač za moderne rashladne sustave visokih performansi i sustave grijanja koji ne pjeni i ne sadrži kiseline. Rastapa i veže masne ostatke. Prodire i uklanja mulj i koroziju. Neutralizira kamenac i naslage.

 • Koncentrat za termo zaštitu
 • Ekološki, sintetički pokretač rashladnog sustava. Osigurava funkcionalnost sustava hlađenja. Pretvara hrđu i kamenac u topljive tvari. Stabilizira pH vrijednost. Sadrži fluorescentne tvari za lociranje curenja u rashladnom sustavu.

 • Sigurnost sustava hlađenja
  Visoko učinkovita i trajna zaštita za sve moderne sustave hlađenja visokih performansi sa poprečnim pogonom i aktivatorima strujanja s niskim sadržajem rashladne tekućine. Sprječava bilo kakvu vrstu mikroskopskog curenja.

 • Intercooler čišćenje
  Visoko učinkoviti čistač za vanjsko čišćenje intercoolera sa zaštitom aluminija od korozije. Sadrži aktivne tenzide koji pouzdano uklanjaju ostatke insekata i ostale prljavštine. Štiti od slane vode, čime osigurava optimalne performanse motora.

Primjeri asortimana:

micrologic® PREMIUM 142
Brtvljenje hladnjaka

micrologic® PREMIUM 143
Čistač hladnjaka

TUNAP 344
Koncentrat za termo zaštitu

TUNAP 345
Sigurnost sustava hlađenja

CARGO logic® 641
Intercooler čistač

Hladnjak stlačenog zraka (intercooler) prije čišćenja.
Čist sa TUNAP-om: hladnjak stlačenog zraka (intercooler) poslije čišćenja.